Take your next step

on the road

The

Roadmap

…waar onvergetelijke ervaringen gecreëerd worden.

The Roadmap

…waar onvergetelijke ervaringen gecreëerd worden.

Start. Daar zijn we inmiddels al mee begonnen en ik kan me zomaar voorstellen dat je tijdens deze reis al wat ideeën hebt opgeschreven. Blijf dit doen, want ik beloof je. De meest geniale ideeën komen op de meest onverwachte momenten. Maar terug naar de start, we beginnen namelijk met een online gesprek. Nouja gesprek… jij bent vooral aan het woord.

Online. Ik daag je namelijk tijdens een online call van +/- 60 minuten, middels een fantastische opdracht, uit om mij een kijkje te geven in jouw bedrijf, visie én je hart. Ik wil er namelijk ALLES over weten en ik ben ontzettend benieuwd naar jouw liefdestaal. Zodat ik dit allemaal mee kan nemen in het ontwikkelen van een geniale roadmap voor jouw potentiële klanten.

Live. Binnen 4 weken presenteer ik je live, onder het genot van wat heerlijks te eten en drinken, in geur en kleur mijn uitgewerkte idee/plan voor jou. We bespreken samen jouw gevoel erbij én pakken door waar nodig. Plan hiervoor van 10:00 – 15:00 uur in je agenda (+eventuele reistijd naar Brielle)

Techniek. Ik bespreek de technische aspecten, als dit van toepassing is, altijd (in vertrouwen) met Kim, expert in alles wat met technische inrichting te maken heeft, zodat het plan 1). haalbaar is en 2). we ook op het gebied van techniek voorbij gaan aan de ‘standaard’.

Optioneel. Ik snap dat je zelf wellicht geen zin hebt in al dat technische geneuzel. Maar don’t worry. Alles wat ik met je deel is technisch mogelijk én als je het fijn vindt dat het direct goed uitgevoerd wordt dan is dat mogelijk. Je hoeft alleen maar aan de bel te trekken.

Ticket to start. Nu tijdelijk t/m 31 augustus 750,- excl btw.