fbpx

 

 

Voor ondernemers
die bewuster én
met ease ongekend
groots willen groeien..

 

The Business Intensive

6 maanden 

Inschrijven is mogelijk tot 30 april 2021.

{

“Iris is LICHT. Iris gaat SNEL. Iris is zo SPRANKELEND. Wat een fijne coach is het. Als je met Iris samenwerkt, dan zit je niet stil. Nee, dan GA je. Je stijgt naar hogere hoogtes, die je zelf niet voor mogelijk had gehouden!”

Marjon van de Wetering | Coach

{

“Sinds mijn samenwerking met Iris geloof ik meer in mezelf en in mijn bedrijf. Zo heb ik een nieuw (hoogwaardig) aanbod en verdien ik meer met minder klanten. Dit geeft mij rust en ruime zodat ik mijn klanten nog beter kan bedienen. Hun resultaten zijn fantastisch.
Iris met jou aan mijn zijde durf ik grootse stappen te zetten.”

Stefanie De Gelas | Intuitiëf eten & Businesscoach

Hoe zou het voor je zijn om met jouw levenswerk, jouw prachtige bedrijf door te groeien naar ongekende hoogtes. Op een manier die volledig aansluit bij wie jij bent!

Ook zij gingen jou voor:

“Er is ontzettend veel gebeurd na onze sessie waar ik weer helemaal AAN ben gegaan. Gisteren sprong ik een gat in de lucht! Het doel 10k omzet per maand is al binnen één maand meer dan bereikt. Geweldig!”

Liza de Vries | Foodstylist | Creative Studio

“Mijn bedrijf loopt inmiddels als een trein! De ene na de andere opdracht kwam binnen no time op mijn pad. Iris kan heel goed inschatten wat je nodig hebt, zelfs als jij dit nog niet weet;)”

 

Leoni Goudkuil | Vlogster

“Dit programma zorgt ervoor dat ik doorpak. Precies wat ik nodig heb. Iris weet alle aspecten van het ondernemerschap samen te voegen met gevoel en intuïtie. En de technische ondersteuning maakt dit programma goud!”

Anouk Barendrecht | Mindset Motivator

Wat voor een ander werkt, werkt niet direct ook voor jou..

Helderheid. Vertrouwen. Rust. Geloof. Afstemmen. Eenvoud.

Dat is de rode draad in de Business Intensive. Een bijzonder mooi programma voor vrouwen die jeuk krijgen van standaard. Niet binnen de lijntjes willen kleuren. Keihard kunnen werken, maar zichzelf daar nog al te vaak in verliezen.

In dit programma begeleid ik vrouwen die zich niet eindeloos willen verliezen in de massa. Vrouwen die vanuit een sterke verbinding met zichzelf, vanuit afstemming, vanuit vertrouwen, en vanuit rust keuzes willen maken. Vrouwen die hun intuitië volledig willen integreren in hun manier van leven, ondernemen én in hun contact met klanten. Omdat ze weten dat dit verder gaat dan woorden.

Je ontdekt in dit programma precies wat jij nodig hebt om jouw business ongekend groots te laten groeien.

Zonder poespas. Op een manier die voor jou werkt.

Een traject waarin alles met elkaar verbonden is. Strategieën, mindset en spiritualiteit.

Ontdek zelf welke potentie ik voor jou zie. Boek hier jouw gesprek.

 

 

{

“Iris is voelt haarfijn aan wat je nodig hebt om naar een hoger plan te bewegen. Een gouden combinatie die mij in vol vertrouwen laat groeien, waardoor mijn bedrijf meer en meer de juiste mensen bereikt die ik verder kan helpen.”

Tess Fliers | Spiritueel Business Visionair

Note. In dit traject ontvang je geen tools voor even, maar kennis voor het leven. Iedereen is uniek en heeft iets anders nodig. Daarom kies ik voor maatwerk, zodat iedereen precies ontvangt wat zij nodig heeft.

Vragen?

Hoe lang duurt dit traject?

Dit traject duurt 6 maanden.

Is dit traject 1-op-1?

Ik geloof in best of both worlds. Om ervoor te zorgen dat jij en jouw business optimaal kunnen zorgen bestaat dit traject uit individuele call’s én groepscalls.

Wat is de inhoud?

Om ervoor te zorgen dat jij en jouw bedrijf optimaal kunnen groeien ontvang je naast online (individuele) calls en live dagen ook WhatsApp support.

Dit zojuist jij juist in het moment samen met mij kunt afstemmen op je vraag en direct kunt doorpakken. Dit geeft het traject ontzettend veel meerwaarde.

Is dit traject online?

Ook hier heb ik gekozen voor Best of both worlds. Naast de online calls zijn er ook live dagen op een prachtige locatie.

Wanneer kan ik instromen?

Instromen is mogelijk tot 30 april 2021. Daarna is het voorlopig niet meer mogelijk om 1-0p-1 met mij samen te werken.

Boek hier jouw gesprek om te ontdekken of wij een match zijn.

Boek hier jouw gesprek. Ik kijk ernaar uit!

{

“Na nog niet eens 2 maanden samenwerken met Iris zal ik al zichtbaar resultaat in mijn bedrijf. Iris levert op maat, weet wat je nodig hebt én vervult keer op keer de juiste rol”

Sanne Stuive| Eigenaar & Docent Body & Mind Hellevoetsluis