De gouden schakel.

Personal Assistant

Samen gaan we sneller

Jij bent een ambitieuze, energieke en enthousiaste onderneemster. Je hebt een groeiend bedrijf en bent op zoek naar een gouden schakel die samen met jou, groei en grootste dromen tot werkelijkheid brengt.  

Je hebt behoefte aan iemand die:

  • Ambitieus, energiek en spontaan is;
  • Mogelijkheden en kansen ziet en benut;
  • Out of the box denkt en innovatie belangrijk vindt;
  • De verbinding tussen klant en bedrijf hoog in het vaandel heeft;
  • Snel kan schakelen;
  • Rust & overzicht bewaard;
  • Makkelijk meegroeit met jou en je bedrijf;
  • Ruime ervaring heeft met het ondersteunen van grote ondernemers;
  • Technisch sterk onderlegt is;
  • Haar intuïtie inzet in haar werk;

Op dit moment ondersteun ik de volgende bedrijven in hun groei:

Wil jij ook met mij werken?

Ben je benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Of wil jij een (halve) dag met mij samenwerken?

Vul hiernaast het formulier in en ik neem snel contact met je op.

 

15 + 9 =

“Iris is echt de rots in mijn branding”.

Ik werk al enige tijd samen met Iris. Ik ben super blij dat ik met Iris mag samenwerken en dat zij de juiste technische ondersteuning aan mij geeft. Iris is super betrouwbaar, eerlijk en staat altijd voor mij klaar.  Daarnaast is zij praktisch, structureel en maakt mooie planningen. Kortom, Iris is echt voor mij de rots in mijn branding.

Yvon van Bergen – Kunstenares

Nog maar zo kort samen op pad, nu al warm aanbevolen!

Nog geen maand zijn Iris en ik samen op reis, maar wat voelt het goed! We spreken dezelfde taal, dat schakelt snel en geeft de energie nog een extra kick. Ik wilde niet ‘zomaar’ een PA die ik wat administratieve klusjes zou laten doen. Ik wilde een rechterhand, een buddy, een sparringpartner die samen met mij en mijn onderneming next level gaat. En dat vond ik bij Iris. Nog maar zo kort samen op pad, nu al warm aanbevolen! Dus ondernemers uit mijn netwerk, voel je je goed met mijn energie, dan match je vast en zeker ook met Iris! (En dat ze daarnaast adminstratief/technisch/online handig is, is natuurlijk een fantastische bijkomstigheid.)

Jennifer Schuurman – WSSLWRK!NG

“Iris is een hele krachtige vrouw”.

Iris is een hele krachtige vrouw die heel goed kan doorpakken op de bestaande pijnpunten. Zij brengt snel clarity in de chaos die soms kan ontstaan in ons hoofd. Dit brengt overzicht en helderheid met zich mee, zodat duidelijk wordt welke stappen er gezet mogen worden. Zodat je echt weer met plezier kunt gaan ondernemen en zichtbare resultaten kunt behalen. 

Sophie Dittmar – www.sovschoice.com