De Verbinding

Wanneer je volledig vanuit de verbinding met jezelf gaat handelen, volgt impact en succes vanzelf.

Ga je mee op reis?

Ondernemen is voor mij een bijzondere reis, een reis die voor ieder van ons uniek is. Waarbij de bestemming onbekend is. Keer op keer voelen, ervaren en beleven. Jezelf blijven verwonderen is het mooiste wat er is. “Wow kan ik dit?!” “Is dit mogelijk?!” Wauw, I did it. Ready for more”
Je gaat het meemaken!

Dit programma is exclusief voor bewuste, energieke en ambitieuze onderneemsters met lef. Deze onderneemsters zijn op zoek naar een programma waarin ze zowel als persoon als bedrijf enorm gaan groeien. Ze willen dicht bij zichzelf blijven en vanuit daar businesswise keuzes maken, die daadwerkelijk succes opleveren. Zij willen snel van idee naar actie schakelen en vinden daarom de praktische/technische ondersteuning van een programma onwijs waardevol. Plezier is voor hen key! Niet langer meer vanuit onzekerheid, twijfel en chaos handelen. Terug naar de basis JIJ, vanuit rust en vertrouwen handelen. Stappen zetten. Je businessinstinct ontwikkelen, blijven afstemmen en in een stroomversnelling gaan..
De deuren zijn voor je geopend. Klaar om te gaan?

“Dit is precies wat ik nodig had.”.

Ik ben súper dankbaar dat ik de kans heb gekregen om in jouw waardevolle programma te stappen. Ik ben zo blij met de voortstuwende kracht van dit programma. De enorme zelfvertrouwen boost die ik heb gekregen en is ongekend. Het programma zorgt ervoor dat ik DOORPAK en niet blijf hangen in het maken van plannen en ideeën. Precies wat ik nodig had. Geen tijd om ego er tussen te laten komen, DOORGAAN! De technische ondersteuning die we daarbij krijgen is ook méga waardevol. Dat zorgt er ook voor dat we niet te lang blijven hangen in het ‘hoe dan’, maar daadwerkelijk door kunnen pakken. Die combinatie maakt het programma nóg krachtiger. Ik zie jou echt als de verbindende factor. De verbinding tussen ons als personen, de verbinding tussen ons en onze innerlijke krachten. De verbinding tussen ons en onze hogere zelf. Jij ziet en voelt waar onze ware krachten liggen en door ons daar op een liefdevolle manier mee in contact te brengen kunnen wij ze ook steeds beter gaan zien en voelen. Ik ben je intens dankbaar voor alles.

Anouk Barendrecht – www.verlichtjelevenspad.nl

De Verbinding biedt jou:

Het programma is een combinatie van persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsgroei en technische ondersteuning. Daarnaast biedt het programma jou: 

 • Helderheid in blokkades & belemmeringen, zodat jij en je bedrijf optimaal kunnen groeien;
 • Het versterken van je intuïtie, zodat je het optimaal kunt benutten in je business;
 • Focus voor het verdubbelen van je inkomstenstroom;
 • Het versterken van je mindset;
 • Vanuit rust, vertrouwen en geloof ondernemen;
 • Keer op keer vernieuwde ideeën;
 • Het toepassen van de LOA in je leven & je business;
 • Ontdekken en benutten van jouw ware talenten, het is je goud;
 • Het aangaan van een oprechte verbinding met je klanten, het zorgt ervoor dat ze bij je willen zijn;
 • Het ontdekken van jouw “Tone of Voice” en dit vertalen in je bedrijf;
 • Technische ondersteuning, zodat je sneller kunt schakelen en groeien;  

De gouden combinatie

Stap in de verbinding met jezelf

6

Til je bedrijf naar een hoger plan

Ontvang technische ondersteuning

“De combinatie maakt dit programma uniek en onwijs waardevol.”

Anouk Barendrecht – Verlicht je levenspad

Duurzaam investeren in de toekomst:

 Naast de persoonlijke coaching en de bedrijfsadviezen die je tijdens dit programma ontvangt om te groeien als persoon maar ook om je bedrijf naar een hoger plan te tillen, gaan we ook praktisch en technisch aan de slag. We gaan sneller schakelen. Van idee naar actie. Let’s have Some fun;)

 Wat kan je o.a. verwachten? 

 • Het (opnieuw) inrichten van jouw website of aanpassingen doen;
 • Het creëren van een online programma voor een passieve inkomstenstroom;
 • Het optimaliseren van jouw Social Media kanalen zodat ze voor je gaan werken;
 • Het inzetten en beheren van FB Ad’s; 

Je hoeft het niet alleen te doen. Van wens naar werkelijk, we gaan sneller dan je denkt;)

# De Verbinding

Ga je mee?

Vijf maanden lang gaan we ons als groep laten verassen en vliegen we naar ongekende hoogtes. Je hoeft het niet alleen te doen. We gaan verder kijken dan alleen persoonlijke en zakelijke successen. 

Hier wil ik bij zijn!

LIVE DAGEN

Tijdens de live dagen komen we als groep samen op een inspirerende locatie. 

Naast de live dagen komen we ook een live weekend samen. De eerste dag staat jouw persoonlijke groei centraal, vanuit de verbinding met jezelf gaan we dag twee aan de slag om jouw business naar een hoger plan te trekken. 

Van idee naar actie staat de tweede dag centraal en ontvang de groep praktische en technische ondersteuning.

ONLINE

Elke eerste week van de maand vind er op een vast moment een groepscall plaats.

 • Financiën, meer helderheid is meer winst. We gaan de verdubbelaar in.
 • Afgestemde boodschappen voor iedereen, we gaan sneller dan je denkt.
 • Terug naar JIJ, klopt het nog?
 • Etc.

ONLINE ACADEMY

Tijdens het gehele programma krijg jij toegang tot de online Academy. Een leeromgeving met tools, tips en informatie. Dompel jezelf onder in kennis.

FB COMMUNITY

Een gezamenlijke (online) plek voor het stellen van vragen. Het delen van ideeën en inspiratie.

1x in de week is er een gezamenlijke start-up meeting. Samen in de volgende versnelling;)

Op de vrijdag vieren we successen en delen we onze groei. Let’s celebrate.

De rest volgt later. 

“Na de eerste meeting had ik mijn investering qua waarde er al uit”.

What can I say more? Dus alles wat erna is gekomen en nog gaat komen zijn allemaal cadeaus! Je tikt met jouw kristalheldere gift liefdevol de stukken aan waar ik aan mag werken. Je trekt me buiten m’n comfortzone maar pusht niet (want je voelt waarschijnlijk haarfijn aan dat dat bij mij niet werkt ;-)). Je remt me eerder af, op een goede manier. Want die rust, ontspanning en vertrouwen, dat is zijn de grootste lessen die ik mag integreren. Je begeleidt mij hierbij. Door je heldere blik op mijn energie en de bijsturing die je dan doorgeeft door middel van boodschappen. Je helpt me de wereld buiten mijn comfortzone te ontdekken. Soms neem je me bij de hand, soms raak je een gebied waar ik even op mag broeden en dat daarna vanzelf tot uitwerking komt. Ik zeg het al vanaf het begin: onze samenwerking is subliem, een perfecte match. En zo voel ik dat nog steeds!
Je geeft me de ruimte, de vrijheid om mijn eigen ding te doen. Je helpt me die ruimte te zien en te gaan staan op MIJN plek. Iris, ik ben je zo ontzettend dankbaar, dat is niet uit te drukken in woorden. Je praktische aanpak ondersteunt mij enorm. Het voelt als een warme hand in de rug. Vooral ook de technische ondersteuning vind ik een supergroot onderscheidend voordeel van jou, Iris. Niks is te gek om te vragen: je weet altijd het antwoord. Dankjewel <3

Marjon van de Wetering – www.marjonvandewetering.nl

We gaan van start..

De Verbinding gaat van start op 8 maart 2020.
Laat je 5 maanden lang verrassen en vlieg naar ongekende hoogtes. 

Aanmelden vòòr 1 februari: 

 • Ontvang een exclusieve 1-op-1 dag cadeau t.w.v. €700 cadeau.

Instromen na maart is mogelijk op aanvraag.

 

“Sinds twee maanden werk ik met Iris en het is nu al zichtbaar in de resultaten in mijn bedrijf.”

Op meerdere fronten kon ik hulp en inzicht gebruiken, maar iemand vinden die mij op zoveel diverse vlakken zou kunnen ondersteunen was niet makkelijk. In Iris heb ik die persoon gevonden. Meteen bij de eerste ontmoeting vond ik haar innemend en inspirerend. Iris levert op maat en vervult op het juiste moment de juiste rol. Iris begeleidt mij bij het kanaliseren van mijn ideeën, laat me zien hoe ik zo goed mogelijk met mijn tijd om kan gaan, inspireert door haar verfrissende ideeën en ondersteunt praktisch en coachend waar nodig. Naast de vele kwaliteiten die ze heeft is ze ook  nog een heel leuk en lief.

Sanne Stuive – Body & Mind Hellevoetsluis

Dé gouden combinatie

In dit programma komt alles samen. We kijken voorbij aan alleen persoonlijke en zakelijke groei. Tijdens dit programma ben ik ook jouw sparringspartner en bied ik technische ondersteuning waar nodig. Je gaat hierdoor sneller van idee naar actie. Indien er behoefte aan is, vliegen we een expert in. 

Van  wens naar  werkelijk, we doen het samen!

Iris

Ik zie ondernemen als een énorm bijzondere reis. Mezelf  keer op keer verwonderen is het allermooiste wat er is. Ontdekken wat voor mogelijkheden wij als mens hebben, wauw!

Mijn naam betekend ook wel verbinding. Grappig, want dat is precies zoals ik mij zie. Als verbindende factor met jezelf, je (business) instinct, de mensen om je heen en natuurlijk met je klanten.

Na mijn studie ging ik aan de slag als Personal Assistant. Een prachtige job waarin ik de gouden schakel tussen klant en bedrijf mocht zijn. Ik eerwaarde wat er gebeurd als je de verbinding met jezelf verliest. Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken en het roer volledig om te gooien. 

Ik besloot om mijn krachten te bundelen en mijn bedrijf werd een succes. Ik combineer mijn verbindende factor, mijn expertise op het gebied van Persoonlijke ondersteuning, mijn zuivere instinct, en mijn technische kennis met elkaar. Dé gouden combinatie. 

 Nieuwschierig geworden? Laten we even bellen.