Use your intuition as one of the most powerful strategies and grow your business exceptionally

“Iris denkt buiten de gebaande paden en tilde mij elke keer weer liefdevol mee naar een hoger niveau. Daar waar ik vastliep, bracht Iris helderheid, overzicht en praktisch inzicht wat ik vervolgens direct kon toepassen in mijn bedrijf. Het lijkt wel alsof ik 10 jaar aan ontwikkeling in 1 jaar heb doorgemaakt bij Iris. Zo magisch en shiftend was het!” Beluister hier meer.

Anne Aerssens

Energetisch Coach

Your next step is calling.

Je bent een gedreven onderneemster met passie voor haar vak. De afgelopen tijd ben je ontzettend hard gegroeid, zowel als persoon als ondernemer en dat voel je aan alles. Terwijl jij enorm bent gegroeid sluit jouw business niet langer meer aan bij waar jij nu (voor) staat. Het schuurt en het wringt op sommige momenten flink en dat zorgt voor onrust bij jou en ook binnen jouw bedrijf zie (en voel) je dit.

Je verlangt naar meer voldoening én verdieping binnen je bedrijf. De groei verwezenlijken die je voelt, op een manier waar jij ontiegelijk blij van wordt en je hart een sprongetje van maakt.

Terwijl de afstemming volgen, eenvoud, eigenheid en liefde als rode draad door alles heen vloeit.

Maar zodra je inzoomt op de ‘hoe’ stagneer je volledig en neemt een gevoel van onrust het volledig van je over. 

Ik help jou om je bedrijf te laten groeien en excelleren, op een manier die bij jou past, zonder constant het gevoel te hebben keihard te pushen. 

‘Iris is meer dan een geweldige coach’.
Michelle Vertriest

Here’s what I believe

Alles wat jij én je bedrijf nodig hebben om (nog) grootser te groeien zit al in je. Je hoeft jezelf niet te verzuipen in honderd verschillende strategieën en ‘how’s to’ waar je benauwd van wordt. Je mag de jas uit doen die jou niet langer meer past. Pak dat wat jou en je bedrijf als een huis past en zet dat groots in. En dan bedoel ik MEGA groots.

Mijn deur staat altijd open, dus ook voor jou. Ik nodig je dan ook graag uit om samen af te stemmen wat dit concreet voor jou en je bedrijf betekent.

‘Bij Iris maak je geen stappen, maar sprongen vooruit’
Kim Huizenga

When it becomes less head and more love..

“Mijn omzet is verdubbeld en groeit nog steeds. Tijdens de samenwerking met Iris heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik run mijn bedrijf nu vanuit eigenwaarde en een volledig vertrouwen in mijzelf en waar ik voor sta.”

Michelle Vertriest
Dierentolk – Healer

“Door de begeleiding van Iris, leer je te luisteren naar wat je echt wil en daar ook echt naar te handelen. En zodra je dat doet, dan kan dat alleen maar succes opleveren. Waar je alleen een jaar over doet, lukt dat bij Iris in minder dan drie maanden.”

Stefanie de Gelas
Business & Lifestyle coach

It’s time. Because this is what you desire..

 • Een bedrijf waarin je meer en meer jou kunt gaan toelaten. Een bedrijf die jouw missie en visie (uit)draagt. Een bedrijf waar de liefde (opnieuw) doorheen stroomt en de vonken vanaf spatten.
 • Een fantastisch hoogwaardig geprijsd aanbod, wat jou past als een huis en waarmee jij jouw klanten de hoogst haalbare kwaliteit kunt blijven bieden. Zonder hierin jezelf te verliezen.
 • Groei in je omzet. Geld geeft je immers vrijheid en dat is iets wat je belangrijk vindt. Je bent gedreven om je omzet minimaal te verdubbelen in de komende periode.
 • Meer rust en eenvoud in je bedrijf en dus ook in je hoofd. Geen eindeloze race tegen de klok meer.
 • Opvallen in de markt, terwijl je volledig kunt zijn. Ik noem dat woest aantrekkelijk jezelf zijn. Want weetje? Dat is waarom waar mensen op aanhaken.
 • Vernieuwing in je bedrijf. Doorbreken wat niet langer bij je past en invoelen op de eindeloze (nieuwe) mogelijkheden die er voor jou zijn.

‘Iris is licht. Iris gaat snel. Iris is zo sprankelend. Met haar haarscherpe intuïtieve stem belicht ze in jou wat jij mag zien. Als je met Iris samenwerkt, dan zit je niet stil. Nee, dan ga je. Je stijgt naar hogere hoogtes, die je zelf niet voor mogelijk had gehouden!’

Marjon v.d. Wetering

Here’s how we can work together. 

Twijfel je over wat het beste bij jou past? Boek hier je call zodat we dit samen kunnen onderzoeken.

Playground Experience

één maand

Voor als je voelt.. next step is calling. Ontdek hier wat dit voor jou én je bedrijf betekent. We vertalen dit naar een concept wat dicht bij je hart ligt en ontwikkelen een marketing plan wat hier naadloos op aansluit en maakt dat je woestaantrekkelijk bent voor potentiële klanten. Stap in de wondere wereld van eindeloze creative mogelijkheden, voorbij aan de standaard, vol met beleving.

Investering: €1970,- excl btw

Mentorship

op maat

Mijn mentorship helpt jou je bewustzijn vergroten en de antwoorden in jezelf te vinden. Vanuit eenvoud en afstemmen je verlangen te vertalen in winstgevend en aligned plan en dit met passende strategie sterk te integreren in jouw bedrijf.  Zodat jouw winst naar een volgend niveau groeit en je (opnieuw) voldoending zult ervaren in je bedrijf.

Omdat succes meer is dan alleen cijfers.

“Er is zo ongelooflijk veel gegroeid de afgelopen tijd, ik denk dat we elke maand wel een keer dachten van ‘wauw, wat is er nu weer gebeurd! Waar je bij een samenwerking met Iris op mag vertrouwen is dat Iris precies afstemt op dat wat jij nodig hebt

Kim Huizenga - Energetisch Business Coach

“Iris is zacht, zorgzaam, zelfverzekerd en zeer intuïtief en dat maakt haar een fantastische business coach. Vooral ook omdat ze het voelen en het praktische perfect met elkaar weet te verbinden. Kortom: ik ben fan. Iris is fantastisch!”

Gwendolijn Haandrikman -
Business Coach

‘Er is ontzettend veel gebeurd na onze sessie waar ik weer helemaal AAN ben gegaan. Gisteren sprong ik een gat in de lucht! Het doel 10K omzet per maand is al binnen één maand meer dan bereikt. Geweldig!’

Liza de Vries - Foodstylist

Is this your next step?

 • Voor ondernemende vrouwen die niet op zoek zijn naar een standaard Business Coach en een kant en klaar programma;
 • Je bent op zoek naar een samenwerking waarin maatwerk centraal staat;
 • Je groeit richting een 75K omzet (of meer) per jaar én je wilt dit het komende jaar minimaal verdubbelen;
 • Je bent intuïtief, snel en je houdt van doorpakken;
 • Je weet wat het is om te investeren in jezelf én in de groei van je bedrijf;
 • Je bent op zoek naar een mentor die met je mee afstemt, je potentie ziet én tegelijkertijd iemand die super praktisch en strategisch is.

Working together also means..

 • Eindeloze bron aan ideeën. Ik luister en verzamel eindeloos veel ideeën. Dat is nou eenmaal hoe het bij mij werkt (heerlijk vind ik het). Ik deel ze graag met je en jij bepaald waar je ze voor gebruikt. Al deel ik wel graag mijn advies met je;)
 • Een snelle schakel. Je moet er tegen kunnen zeg ik vaak, maar het is wel één van de redenen waarom klanten bij mij verlengen. Zo schakel ik bijvoorbeeld snel tussen een afstemsessie op maandag en een call over het optimaliseren van je salesproces op dinsdag. En laat ik vooral Voxer support niet vergeten, tijdens onze samenwerking ben ik binnen handbereik, zodat je supersnel kunt doorpakken.
 • Samenwerken. Je bent niet alleen. Ik loop met je mee. Ik kijk met je mee. En je kunt op mij rekenen. Altijd.
 • To the point. Ik draai er liever niet omheen. Stel (veel) vragen. Ik werk intuïtief en tegelijkertijd maak ik dingen het liefst zo praktisch en helder mogelijk. Ik wil dat je een helder plan hebt na elke call of live dag.

“Door de sessie met Iris ben ik mezelf echt als ondernemer gaan zien en realiseerde ik me dat mijn kleine bedrijf best groot is geworden. Iris inspireert, motiveert en houdt op een prettige manier een spiegel voor!”

Gerdien van der Kooij

Paardenosteopatie

What’s inside the offers?

De hoeveelheid en intensiteit is afhankelijk van welk aanbod het beste bij jou en je bedrijf past. Het gaat hier altijd om maatwerk. Ik nodig je met liefde uit voor een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen ontdekken in welke fase jij je bevindt en welk aanbod het beste aansluit bij jouw verlangens. Voor nu kort en beknopt alles voor je op een rijtje.

Individuele calls

Je hebt beschikking tot mijn agenda voor het inplannen van jouw individuele calls.

Q&A calls

Al mijn klanten krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan de maandelijkse O&A calls. Het is absoluut een aanrader om hierbij aanwezig te zijn. Zo kan je alleen al onwijs veel leren van de vragen van andere deelnemers. Pak precies dat wat je nodig hebt om verder aan te slag te kunnen.

Voxer support

Voxer support is ongekend waardevol. Je hoeft met je brandende vraag niet te wachten tot de volgende call, maar je ontvangt direct mijn afstemming én advies. Zo zorgt Voxer support ervoor dat jij snel kunt blijven schakelen.

Live dagen

Transformerend zijn deze dagen! Op een volledig verzorgde en fijne locatie zoomen we samen in op jou én je bedrijf.

Bonus

Geregeld nodig ik gastsprekers uit die tijdens het programma een bepaald onderwerp uitlichten.

Close your eyes and just feel.
Because only you can let it in.

De deur staat altijd voor je open. Stel je vragen, kom gerust voelen en proeven tijdens een vrijblijvende zoomcall. Alleen dat is de beste manier om te ontdekken of wij een match zijn. Ik deel graag mijn afstemmen én de groeimogelijkheden die ik voor je zie met je.

“Iris denkt buiten de gebaande paden en tilt mij elke keer weer liefdevol mee naar een hoger niveau. Tijdens de business intensive ben ik zowel als mens en als ondernemer enorm veel gegroeid en heb ik mezelf persoonlijk ook opnieuw mogen ontdekken waarin ik zoals Iris zegt oude jasjes die mij niet meer passen heb mogen uitdoen en loslaten en nieuwe jasjes die mij beter passen heb mogen omarmen. 

De business intensive van Iris is voor mij een sneltrein aan inspiratie, transformatie, ontwikkeling en acceptatie van mezelf.”

Anne Aerssens - Energetische Coaching

Meest gestelde vragen

Maar Iris, werk jij alleen met coaches?

Goeie vraag! Zoals je misschien al hebt gezien in de testimonials werk ik niet alleen met coaches. Ik werk met diverse ondernemers.

Is jouw aanbod online?

Mijn aanbod is grotendeels online, maar ook live dagen zijn onderdeel van mijn aanbod.

Is dit een 1-op-1 programma?

In mijn aanbod zit veel 1-op-1 support zoals calls en ook Voxer support. Daarnaast zijn er Q&A calls, die toegankelijk zijn voor alle deelnemers. Deze calls zijn ook ontzettend waardevol, omdat de vragen van anderen juist jou een onwijs waardevol (en onverwacht) inzicht kunnen geven.

Wanneer kan ik beginnen?

Vandaag! Boek hier je call zodat we samen kunnen kijken wat jouw volgende stap is. Geeft mijn agenda op korte termijn geen optie weer, stuur me dan gerust even een mailtje zodat ik met je mee kan kijken.

Ik weet niet precies welk aanbod het beste bij mij past?

Weet je, de enige manier om hier goed achter te kunnen komen is door elkaar via zoom te spreken. Zodat we er achter kunnen komen of wij een match zijn. Vrijblijvend uiteraard, maar dat hoef ik volgens mij niet te vermelden.

WE HAVE GREAT WORK TO DO

“Als je twijfelt om met Iris samen te gaan werken dan adviseer ik je sowieso om het gesprek aan te gaan. Dit gesprek alleen al geeft je zoveel inzichten.”

Karina Marks

Things about me

Ik was (nog maar) 23 jaar toen ik besloot om mijn onderneming op te starten en dus ook besloot om mijn fulltime baan als Personal Assistant vaarwel te zeggen. What a journey!

Koken is absoluut niet één van mijn kwaliteiten. Gelukkig heb ik een vriend die fantastisch goed kan koken, dus daar geniet ik enorm van! 

Als je me al een beetje volgt via Instagram dan zie je af en toe onze Rottweiler Mio en mijn paard Roos voorbij komen. Ik ben gek op dieren, altijd al geweest.

Terwijl ik niet uit een ondernemersgezin kom, had ik vanaf jongs af aan al de droom om een eigen paardenwinkel op te starten. Ondernemer ben ik geworden en ook mijn liefde voor paarden is nog steeds groot maar die paardenwinkel.. dat is nog steeds een droom;)

Ik ben gek op Nederlandse televisieprogramma’s zoals Heel Holland Bakt. Grappige is overigens wel dat ik totaal niet van bakken houdt maar hé, dat mag de pret niet drukken.

Hoe gekker, hoe beter. Ik heb het dan over mijn sokken hé.

Ik vind het heerlijk om naar de F1 te kijken, dus jij begrijpt hoe hard ik heb staan juichen toen Max wereldkampioen werd.