My story

Over mij

Hi, welkom! Doe alsof je thuis bent. Met alle liefde vertel ik je graag wat meer over mezelf. Van jongs af aan ben ik al een dromer, maar toch hield iets mij tegen om van deze dromen werkelijkheid te maken. Was het angst? Onzekerheid? Of toch de meningen van anderen? Ik denk een combinatie van alles.

Met mijn diploma op zak, ging ik direct fulltime aan de slag bij een groot International Bedrijf. Als Management Assistant en later als Personal Assistant was ik de gouden schakel in het bedrijf.

Toch zat ik niet op mijn plaats. Na een aantal jaar begon er iets te knagen en al snel daarna ging het mis. Ik kwam overspannen thuis te zitten. Dit was voor mij het moment dat ik het roer volledig heb omgegooid.

 

Daar begon mijn persoonlijke reis, een reis waarvan de eindbestemming voor mij nog steeds onbekend is. Een reis waarin ik zo onwijs veel leer over mezelf, maar ook enorm veel over mijn bedrijf. Stap voor stap kreeg ik meer helderheid. Ik ontdekte waar werkelijk mijn verlangens liggen. Wat mijn krachten zijn en wat ik deze wereld te bieden heb.

Ik kom steeds meer en meer in contact met mezelf, zodat ik op een pure en zuivere manier mijn boodschap kan delen.

Mijn diepgewortelde missie is om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers voluit te laten bloeien, zodat zij vanuit contact met hunzelf, vol vertrouwen en geloof, de impact kunnen maken die ze willen maken. Geen geduw en getrek maar, maar ondernemen vanuit een fijne flow. 

Wie weet tot snel!

 

Liefs, Iris 

 

Get In Touch

Burg G. van Andellaan 17
+31 (0) 6 11721619
info@irisbarnhoorn.nl