fbpx

Wanneer andere het beter kunnen zeggen.

“IRIS BRINGS YOU ON FIRE”

Marjon van de Wetering – Onderneemster

“Sinds twee maanden werk ik met Iris en het is nu al zichtbaar in de resultaten in mijn bedrijf.”

Op meerdere fronten kon ik hulp en inzicht gebruiken, maar iemand vinden die mij op zoveel diverse vlakken zou kunnen ondersteunen was niet makkelijk. In Iris heb ik die persoon gevonden. Meteen bij de eerste ontmoeting vond ik haar innemend en inspirerend. Iris levert op maat en vervult op het juiste moment de juiste rol. Iris begeleidt mij bij het kanaliseren van mijn ideeën, laat me zien hoe ik zo goed mogelijk met mijn tijd om kan gaan, inspireert door haar verfrissende ideeën en ondersteunt praktisch en coachend waar nodig. Naast de vele kwaliteiten die ze heeft is ze ook  nog een heel leuk en lief.

Sanne Stuive – Onderneemster

“Iris is echt de rots in mijn branding”.

Ik werk al enige tijd samen met Iris. Ik ben super blij dat ik met Iris mag samenwerken en dat zij de juiste technische ondersteuning aan mij geeft. Iris is super betrouwbaar, eerlijk en staat altijd voor mij klaar.  Daarnaast is zij praktisch, structureel en maakt mooie planningen. Kortom, Iris is echt voor mij de rots in mijn branding.

Yvon van Bergen – Kunstenares

“Dit is precies wat ik nodig had.”.

Ik ben súper dankbaar dat ik de kans heb gekregen om in jouw waardevolle programma te stappen. Ik ben zo blij met de voortstuwende kracht van dit programma. De enorme zelfvertrouwen boost die ik heb gekregen en is ongekend. Het programma zorgt ervoor dat ik DOORPAK en niet blijf hangen in het maken van plannen en ideeën. Precies wat ik nodig had. Geen tijd om ego er tussen te laten komen, DOORGAAN!

De technische ondersteuning die we daarbij krijgen is ook méga waardevol. Dat zorgt er ook voor dat we niet te lang blijven hangen in het ‘hoe dan’, maar daadwerkelijk door kunnen pakken. Die combinatie maakt het programma nóg krachtiger. Ik zie jou echt als de verbindende factor.

De verbinding tussen ons als personen, de verbinding tussen ons en onze innerlijke krachten. De verbinding tussen ons en onze hogere zelf. Jij ziet en voelt waar onze ware krachten liggen en door ons daar op een liefdevolle manier mee in contact te brengen kunnen wij ze ook steeds beter gaan zien en voelen. Ik ben je intens dankbaar voor alles.

Anouk Barendrecht – www.verlichtjelevenspad.nl

. 

“Ik zie jou echt als verbindende factor”.

Anouk Barendrecht

“Door de sessie met Iris ben ik mezelf als ondernemer gaan zien.”

Iris inspireert, motiveert en houdt op een prettige
manier een spiegel voor!

Ik heb al enige tijd een eigen praktijk en zag mijzelf als een klein bedrijfje met wat knelpunten…. Na de sessie met Iris realiseerde ik mij dat mijn kleine bedrijfje stiekem al best groot is geworden en dat die knelpunten misschien wel zijn ontstaan doordat ik dit zelf niet door had 

Door de sessie ben ik mezelf echt als ondernemer ben gaan zien! Ik kijk uit naar onze volgende afspraak, verder bouwen aan de toekomst!

Gerdien van der Kooij – Osteopathie voor paarden

 

“Iris weet altijd raad met mijn knelpunten.”

Als starter komt er heleboel op je af. Iris helpt mij hierbij door de juiste vragen te stellen en denkt met mij mee. Iris is een heel fijn, empatisch persoon, vanaf het eerste moment dat ik Iris sprak was het net of ik haar al jaren kende. Ze kan heel goed luisteren en voelt je feilloos aan. Ze geeft veel informatie en waarde weg waardoor je echt verder komt met je bedrijf. Iris oefent dit vak met liefde uit en dat merk je aan alles. Kortom wil jij een sterk bedrijfsfundament? Ga dan zeker naar Iris!.

Jenny Fielt – Mindset trainer 

“Na de eerste meeting had ik mijn investering qua waarde er al uit”.

What can I say more? Dus alles wat erna is gekomen en nog gaat komen zijn allemaal cadeaus! Je tikt met jouw kristalheldere gift liefdevol de stukken aan waar ik aan mag werken. Je trekt me buiten m’n comfortzone maar pusht niet (want je voelt waarschijnlijk haarfijn aan dat dat bij mij niet werkt ;-)). Je remt me eerder af, op een goede manier. Want die rust, ontspanning en vertrouwen, dat is zijn de grootste lessen die ik mag integreren. Je begeleidt mij hierbij. Door je heldere blik op mijn energie en de bijsturing die je dan doorgeeft door middel van boodschappen. Je helpt me de wereld buiten mijn comfortzone te ontdekken. Soms neem je me bij de hand, soms raak je een gebied waar ik even op mag broeden en dat daarna vanzelf tot uitwerking komt. Ik zeg het al vanaf het begin: onze samenwerking is subliem, een perfecte match. En zo voel ik dat nog steeds!
Je geeft me de ruimte, de vrijheid om mijn eigen ding te doen. Je helpt me die ruimte te zien en te gaan staan op MIJN plek. Iris, ik ben je zo ontzettend dankbaar, dat is niet uit te drukken in woorden. Je praktische aanpak ondersteunt mij enorm. Het voelt als een warme hand in de rug. Vooral ook de technische ondersteuning vind ik een supergroot onderscheidend voordeel van jou, Iris. Niks is te gek om te vragen: je weet altijd het antwoord. Dankjewel <3

Marjon van de Wetering – www.marjonvandewetering.nl

“Ik kan haar zeker aanbevelen, niet alleen als personal assistant, maar ook als motivational business sparringspartner/buddy.”

Wat had ik Iris nodig! Bij Iris kan ik terecht als mijn hoofd overvol is en ik weer overzicht nodig heb, als ik een idee heb en dat snel gerealiseerd wil hebben, als ik ongeveer weet wat ik wil en de stappen concreet gemaakt moeten worden, als ik een succesje heb en dat kwijt wil, als ik teveel op mijn to do lijst heb en er wat overgenomen moet worden, als ik me met creatie en productie wil bezighouden en de techniek uit handen wil geven, als ik ergens van baal en mijn ei kwijt wil, als ik stuiter van de energie en iemand om me heen wil hebben in dezelfde energie en als ik kansen zie, want ik weet dat zij ze ook ziet. Iris is levenswijs, brengt veel positieve energie en handelt daadkrachtig. Ik kan haar zeker aanbevelen, niet alleen als personal assistant, maar ook als motivational business sparringspartner/buddy.

Jennifer Schuurman – Eigenaar WSSLWRK!NG

Ik kan bijna niet in woorden omschrijven wat Iris voor mij en mijn bedrijft betekent, omdat het verder gaat dan woorden..”

 Iris heeft een hele bijzondere, heldere en sprankelende energie om zich heen. Samenwerken met haar aan mijn bedrijf voelt als een feestje, omdat we niet alleen heel SNEL van idee tot actie gaan, maar ook omdat het gepaard gaat met onwijs veel enthousiasme! Haar energie werkt aanstekelijk en haar positiviteit sijpelt daardoor direct door in mijn bedrijf, waardoor bergen ineens smelten als sneeuw voor de zon! Zo ben ik haar onwijs dankbaar dat ze mijn website zo prachtig heeft gemaakt, volledig afgestemd op wie ik ben en wat ik wil uitdragen. Dat ze mij supersnel kan helpen wanneer ik een deel van mijn bedrijf wil automatiseren. Ze denkt mee, ze stelt de juiste vragen, we komen tot de conclusie hoe het aanbod eruit moet zien en zij gaat samen met mij aan de slag hoe ik dit technisch kan klaarzetten achter de schermen, zodat alles werkt voor mijn klanten! Iris heeft haarfijn door waar jouw kwaliteiten liggen en als jij ze (nog) niet ziet, dan slaat ze je daar al gauw liefdevol mee om de oren! Samenwerken met Iris is een feestje! Samen toegewijd, snel en efficiënt stappen zetten om jouw bedrijf klaar te zetten voor je hogere plan (zowel technisch klaarzetten als in website, online leeromgeving, webshop, …, maar ook in haar coaching voelt ze haarfijn aan wat je nodig hebt om zelf ook naar dat hogere plan te bewegen). Een gouden combinatie die mij in vol vertrouwen laat groeien, waardoor mijn bedrijf elke dag meer en meer de juiste mensen bereikt die ik verder kan helpen!

Tess Fliers – Business Coach