Online Business Bootcamp

Verdubbel je omzet én plezier in 12 weken.
Start juni 2020.

Laat het idee los dat je iets moet worden. Jij bent nu al een meesterwerk. 

Excelleren met hetgeen wat je het allerliefste doet, dat is waar je naar verlangt zonder hier steeds weer concessie in te doen. Handelen vanuit een gevoel van helderheid en vertrouwen, dat is wat je wilt. Met een heldere focus, zodat je meer kunt ontvangen en rust ervaart. Je bewustzijn vergroten, zodat je meer krachtige keuzes vanuit je intuïtie kunt maken. Zowel op privé als business niveau. Niet langer meer aan de zijlijn toekijken, maar werken met leuke en goedbetalende klanten. Rijkdom ervaren zowel van binnen als van buiten!

Hoe? Ik wijs je de weg.

 

Zegt jouw hart ja?

Eind juni start ik met een exclusieve groep ondernemende, ambitieuze en gedreven vrouwen mijn ‘Online Business Bootcamp” inclusief ‘Offline Business weekend’ (ALL-IN). Magisch!

In 12 weken transformeren we jouw bedrijf naar een hoger plan, zodat jij je omzet en plezier kunt verdubbelen. Je bewustzijn kunt vergroten, zodat je vanuit helderheid en vertrouwen krachtige keuzes maakt. En je meer rust en vooral fun ervaart in je leven & business! Maak de wereld een stukje mooier op jouw manier!

Ervaar de kracht van een (kleine)groep, lift mee op elkaars energie en inspiratie. Geniet en maak plezier.

Samen gaan we sneller!

Wordt dit jouw beste zomer ooit? Ik ga all-in, doe je mee?

Laten we kijken of wij een match zijn. Vraag hier vrijblijvend een 30 minuten kennismakingsgesprek aan.

12 + 2 =

PRAKTISCH:

MIRACLE MONDAY

Een goed begin is het halve werk:) Elke maandagochtend van 10:00 tot 12:30 uur activeren we gezamelijk de nieuwe week. Tijdens deze Zoommeeting komt elke week een ander (relevant) thema aan bod, precies afgestemd op de groep.

CELEBRATE THURSDAY

Laat je verrassen:).
Elke donderdag komen we nogmaals samen. De invulling hiervan zal elke week anders zijn.

Plezier is voor mij de leidraad.

FB GROEP

Kom binnen, wees welkom, voel je thuis en lift mee op elkaars energie. Samen gaan we sneller!

In de FB groep ontvang je extra verdieping, opdrachten en fijne energie.

THEMA’S

Wat kan je verwachten?
De inhoud van de Online Business Bootcamp komt geheel afgestemd op de groep. Elke week ontvang je precies dat wat je nodig hebt om verder te kunnen groeien. Denk in ieder geval aan thema’s zoals: zichtbaarheid, succesvol verkopen, marketing (vanuit energie), LoA, mindset etc. komen aan bod.

Best of both worlds.

MAAR OOK OFFLINE KOMEN WE SAMEN..

In deze tijd kan ik je geen mooier cadeau geven. Naast alle momenten waarop we elkaar online ontmoeten wil ik je uitnodigen om mee te gaan op Business Weekend. Een fantastisch all-in weekend wat volledig in het teken staat van jou en je bedrijf. Een ervaring die ik je met alle liefde wil geven.

Alles wordt voor je geregeld, zodat jij nergens aan hoeft te denken. Geniet, ontspan, lach, groei en beleef. Een moment om nooit te vergeten.

De exacte invulling van deze dagen ontvang je later. Maar ben je net zo enthousiast als ik en kan je toch niet wachten…;)

Twijfel je nog?

Ook Anouk ging jou voor..

7

“Dit is precies wat ik nodig had”

Anouk Barendrecht – Eigenaar Verlicht je Levenspad

“Ik ben súper dankbaar dat ik de kans heb gekregen om in jouw waardevolle programma te stappen. Ik ben zo blij met de voortstuwende kracht van dit programma. De enorme zelfvertrouwen boost die ik heb gekregen is ongekend. Het programma zorgt ervoor dat ik DOORPAK en niet blijf hangen in het maken van plannen en ideeën. Precies wat ik nodig had. Geen tijd om ego er tussen te laten komen, DOORGAAN!

De technische ondersteuning die we daarbij krijgen is ook méga waardevol. Dat zorgt er ook voor dat we niet te lang blijven hangen in het ‘hoe dan’, maar daadwerkelijk door kunnen pakken. Die combinatie maakt het programma nóg krachtiger. Ik zie jou echt als de verbindende factor.

De verbinding tussen ons als personen, de verbinding tussen ons en onze innerlijke krachten. De verbinding tussen ons en onze hogere zelf. Jij ziet en voelt waar onze ware krachten liggen en door ons daar op een liefdevolle manier mee in contact te brengen kunnen wij ze ook steeds beter gaan zien en voelen. Ik ben je intens dankbaar voor alles.”

Het goud zit verborgen in de combinatie..

JIJ

Bent belangrijker dan ooit! Jij bent de motor van je bedrijf, het kloppend hart en jij staat in de hoofdrol. Jij bent een meesterwerk en uniek op jouw manier. Je maakt ruimte en tijd om als persoon te kunnen groeien, zodat je bedrijf met je mee groeit. Omzet verdubbelen gaat simpelweg niet alleen over het creëren van een meesterwerk en het hebben van goede prijzen. Het gaat ook over het zien en voelen van je waarde, het kunnen ontvangen van jezelf, klanten en geld! (niet geheel onbelangrijk). Jouw manier van denken en handelen. Jij bent dus belangrijker dan ooit!

BUSINESS

Vanuit daar maken we een vertaling naar je business. Je ontvangt praktische en strategische tools om jouw business te laten groeien. Zo creëer je onder andere jouw meesterwerk, (een parel van een aanbod) waar jouw klanten gewoonweg niet meer omheen kunnen. Gaan we jouw (online) zichtbaarheid optimaliseren en werkt je aan een plan van aanpak (Social media, Marketing etc.)

Let op: je volgt de afstemming:)

 

TECHNIEK

Gedurende 12 weken ontvang je technische ondersteuning van mij en mijn team. Blijf niet langer hangen in het “hoe dan”, maar pak direct door. Wil je jouw bedrijf profesionaliseren? Wil je een automatische cashflow genereren? Of eindelijk die toffe online training maken?

It is all possible!

 

Lees gerust verder. Ook Marjon ging jou voor..

7

“Iris is licht. Iris gaat snel. Iris is zo sprankelend.”

Marjon van de Wetering – Eigenaar Marjon van de Wetering

Wat een fijne coach is het. Ze maakt grote dingen klein en kleine dingen groot. Het is maar net welke aandacht het nodig heeft. In je bedrijf helpt ze je de nieuwe, oncomfortabele processen in stukjes te hakken zodat het behapbaar en overzichtelijk wordt. Het zorgt voor rust en ruimte, zodat je stap voor stap jezelf kunt stretchen waardoor je verder groeit.

Ook is ze er op het moment dat je vast loopt, mentaal of praktisch. Haar afgestemde wijsheid zet ze ook dan in om je verder te begeleiden. Om de obstakels op de weg uit de weg te ruimen. Maar dus ook juist de kleine dingen, waar jij zelf makkelijk overheen stapt of afdoet als ‘ja maar dat is zo normaal’ en wegwuift, belicht zij juist.

Met haar haarscherpe intuïtieve stem belicht ze in jou wat jij mag ZIEN. Ze rekent af met je ego en laat jou voelen hoe het is om OOK naar die stem te luisteren. Want wat zij ziet, kun jij ook zien.

Zij HELPT je alleen om dat te DOEN. Want als je met Iris samenwerkt, dan zit je niet stil. Nee, dan GA je. Je stijgt naar hogere hoogtes, die je zelf niet voor mogelijk had gehouden 

In 12 weken transformeren we jouw bedrijf naar een hoger plan, zodat jij je omzet en plezier kunt verdubbelen. Je bewustzijn kunt vergroten, zodat je vanuit helderheid en vertrouwen krachtige keuzes maakt. En je meer rust en vooral joy ervaart in je leven & business!

I’m in.

En ook Leoni ging jou voor..

“Mijn bedrijf loopt als een trein.” 

Leoni Goudkuil – Vlogster & Onderneemster

Al in de eerste sessie gaf Iris mij veel vertrouwen en rust waardoor er snel nieuwe deuren open gingen. Iris hielp mij bij het creëeren van een duidelijk doel en stelt keer op keer de juiste vragen. Ook hielp ze mij bij het oplossen van blokkades.

Mijn bedrijf loopt nu als een trein.

Ook kan ik steeds beter met mijn tijd omgaan, door de tips die zij mij gaf. Als je kiest voor Iris krijg je echt een hele fijne coach die heel dedicated met je aan de slag gaat. Ze maakt alle tijd en ruimte voor je vrij tijdens de sessie, maar ook naast de sessie’s staat ze altijd voor je klaar.

Daarnaast geeft ze je veel vertrouwen en kan onwijs goed inschatten wat je nodig hebt. Zelfs als je dat zelf nog niet helemaal weet;). Ik ben erg blij met alles wat ik van Iris geleerd heb en ik ga vol vertrouwen de toekomst in. Dank je wel!

Voor wie is deze Business Bootcamp?

N

Je bent een ambitieuze, energieke en enthousiaste onderneemster op een missie en jij wilt op jouw manier de wereld een stukje mooier maken.

N

Je houdt van doorpakken en snel schakelen is je wel bekend;)

N

Je staat open voor nieuwe inzichten, tools en een nieuwe manier van ondernemen.

N

Je kan tegen een flinke dosis inspiratie en energie. Yes I am, Born this way:)

N

Je wilt echt 100% commitment geven aan de groei van jezelf en je bedrijf! 

Online Business Bootcamp
12 weken all-in
start juni 2020

N

12 weken intensieve online begeleiding en support van mij en de groep

N

inclusief fantastisch all-in Business weekend!

N

je ontvang persoonlijke afgestemde boodschappen waarmee jij jezelf, je business en de mensen om je heen mag verrijken

N

een exclusieve kleine groep, zodat er voor iedereen genoeg ruimte is

N

gouden combinatie tussen diverse elementen: energie, LoA, strategische bedrijfsvoering, techniek etc.

N

je kunt alles wat je leert weer doorgeven aan jouw klanten

N

12 weken vol met verrassingen!!

Zegt je hart ja? Laten we vrijblijvend even bellen.

13 + 7 =