fbpx

 

Voor ondernemers
die hun business
vleugels willen geven..

.. en van snel schakelen houden!

Je hebt op korte termijn behoefte aan een flinke boost aan energie, inspiratie en inzichten voor jou en je bedrijf. Zodat jij weer AAN gaat staan.

Je hebt behoefte aan helderheid in het nemen van volgende stappen, zodat je vanuit focus, rust en ruimte aan de slag kunt gaan. Geen eindeloos geneuzel, maar doorpakken!

Je ontvang graag praktische tips en tools die je direct kunt integreren in je leven én je business. Want jij weet als geen ander dat als jij groeit, je business direct met je mee groeit.

Je hebt behoefte aan iemand die samen met jou afstemt op je bedrijf, iemand die direct voelt of iets wel of niet klopt. Iemand die je een (liefdevolle) spiegel voorhoudt.

Je hebt geen behoefte aan intensieve begeleiding of een lang traject.

Zij gingen jou voor:

Liza De Vries

Liza De Vries

Director Creative Studio | Foodstylist

‘Na onze sessie ben ik echt weer AAN gegaan. Het doel van €10.000 omzet was binnen één maand al meer dan bereikt. Ik sta er nog steeds van te kijken..’

Patricia Polpe

Patricia Polpe

Lifecoach | Schrijfster

Ik groei enorm van de afstemming die Iris op maat voor mij levert. Doordat Iris vanuit een helicoptervieuw kijkt en mij terug geeft wat er nodig is kan ik uitzoomen en dat doen om mijn bedrijf keer op keer te laten groeien. 

{

Praktisch:

E

Vragenlijst per mail

E

Voorbereiding & screening bedrijf

E

2x online Business call á 75 min

E

Samenvatting per video

E

Vragen per mail

E

Investering 597,- excl. BTW