Business call

Grijp deze kans en geef jouw business weer vleugels!

Voor ondernemende vrouwen die van snel schakelen houden.

Loop je op dit moment vast met jouw bedrijf? Lukt het je niet om alle lijntjes met elkaar te verbinden? Stagneer je steeds bij “maar hoe dan?” En lukt het je maar niet om een volgende stap te zetten?

Vlieg mij in tijdens een 2 uur durende Business Call. 

Wat kan je verwachten?

Vooraf aan de call ontvang je afgestemde vragen om zo kraakhelder te krijgen waar jij vastloopt. Aan de hand van deze vragen bereid ik de call geheel voor en screen ik jouw Social Media kanalen.

Tijdens de call gaan we gefocust aan de slag en ontvang jij mijn adviezen om jouw business weer vleugels te geven. We kijken onder andere naar: aanbod, Social Media, mindset, tarieven etc. Helderheid, inspiratie, actie en focus zijn de onderwerpen die centraal staan in de call.

Na de call ontvang jij nogmaals mijn advies per mail en deel ik eventuele tips of content. Ook krijg je achteraf nog de mogelijkheid om mij vragen per mail te sturen.

 

Praktisch:

INCLUSIEF

– Vragenlijst vooraf
– Voorbereiding
– 2 uur durende call
– 3o minuten vervolggesprek
– Uitgewerkt advies + tips per mail
– Vragen per mail 

Investering: €397,- excl. BTW 

Zij gingen jou voor:

“Door de sessie ben ik mezelf echt als ondernemer gaan zijn” 

Iris inspireert, motiveert en houdt op een prettige manier een spiegel voor!

Ik heb al enige tijd een eigen praktijk en zag mijzelf als een klein bedrijfje met wat knelpunten…. Na de sessie met Iris realiseerde ik mij dat mijn kleine bedrijfje stiekem al best groot is geworden en dat die knelpunten misschien wel zijn ontstaan doordat ik dit zelf niet door had.

Door de sessie ben ik mezelf echt als ondernemer gaan zien! Ik kijk uit naar onze volgende afspraak, verder bouwen aan de toekomst!

Gerdien van der Kooij

Eigenaar & Osteopaat, www.gerdienvanderkooij.nl

“Sinds twee maanden werk ik met Iris en het is nu al zichtbaar in de resultaten in mijn bedrijf.”

Op meerdere fronten kon ik hulp en inzicht gebruiken, maar iemand vinden die mij op zoveel diverse vlakken zou kunnen ondersteunen was niet makkelijk. In Iris heb ik die persoon gevonden. Meteen bij de eerste ontmoeting vond ik haar innemend en inspirerend. Iris levert op maat en vervult op het juiste moment de juiste rol. Iris begeleidt mij bij het kanaliseren van mijn ideeën, laat me zien hoe ik zo goed mogelijk met mijn tijd om kan gaan, inspireert door haar verfrissende ideeën en ondersteunt praktisch en coachend waar nodig. Naast de vele kwaliteiten die ze heeft is ze ook  nog een heel leuk en lief.

Sanne Stuive

Eigenaar & Pilates docent, www.bodymindhellevoetsluis.nl

Iris is LICHT. Iris gaat SNEL. Iris is zo SPRANKELEND.

Wat een fijne coach is het. Ze maakt grote dingen klein en kleine dingen groot. Het is maar net welke aandacht het nodig heeft. In je bedrijf helpt ze je de nieuwe, oncomfortabele processen in stukjes te hakken zodat het behapbaar en overzichtelijk wordt. Het zorgt voor rust en ruimte, zodat je stap voor stap jezelf kunt stretchen waardoor je verder groeit. Ook is ze er op het moment dat je vast loopt, mentaal of praktisch. Haar afgestemde wijsheid zet ze ook dan in om je verder te begeleiden. Om de obstakels op de weg uit de weg te ruimen. Maar dus ook juist de kleine dingen, waar jij zelf makkelijk overheen stapt of afdoet als ‘ja maar dat is zo normaal’ en wegwuift, belicht zij juist. Met haar haarscherpe intuïtieve stem belicht ze in jou wat jij mag ZIEN. Ze rekent af met je ego en laat jou voelen hoe het is om OOK naar die stem te luisteren. Want wat zij ziet, kun jij ook zien. Zij HELPT je alleen om dat te DOEN. Want als je met Iris samenwerkt, dan zit je niet stil. Nee, dan GA je. Je stijgt naar hogere hoogtes, die je zelf niet voor mogelijk had gehouden!

Marjon van de Wetering

Eigenaar & coach, www.marjonvandewetering.nl

“Mijn bedrijf loopt als een trein.” 

Al in de eerste sessie gaf Iris mij veel vertrouwen en rust waardoor er snel nieuwe deuren open gingen. Iris hielp mij bij het creëeren van een duidelijk doel en stelt keer op keer de juiste vragen. Ook hielp ze mij bij het oplossen van blokkades. Mijn bedrijf loopt nu als een trein. Ook kan ik steeds beter met mijn tijd omgaan, door de tips die zij mij gaf. Als je kiest voor Iris krijg je echt een hele fijne coach die heel dedicated met je aan de slag gaat. Ze maakt alle tijd en ruimte voor je vrij tijdens de sessie, maar ook naast de sessie’s staat ze altijd voor je klaar. Daarnaast geeft ze je veel vertrouwen en kan onwijs goed inschatten wat je nodig hebt. Zelfs als je dat zelf nog niet helemaal weet;). Ik ben erg blij met alles wat ik van Iris geleerd heb en ik ga vol vertrouwen de toekomst in. Dank je wel!

Leoni Goudkuil

Eigenaar & vlogger, www.leonigoudkuil.nl

Heb je nog vragen of wil je kijken
of wij een match zijn?

9 + 5 =