fbpx

Over Iris

Wat enorm leuk dat ik je mag verwelkomen en inspireren op en met mijn website!

Ik ben Iris Barnhoorn en ik ben 26 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in een klein dorpje genaamd Zuidland.

Op 24 jarige leeftijd gooide ik het roer volledig om. Ik had een fantastische goede baan en alles waarvan ik altijd dacht ‘Nu moet je leven toch perfect zijn?’ Helaas was het op dat moment alles behalve perfect. Ik zat niet lekker in mijn leven en ik was alles behalve happy. Ondertussen knaagde er iets al zo’n lange tijd..

Tot ik bij mezelf dacht ‘Waarom zou ik wachten tot ik 40 ben?’ en ik besloot om mijn eigen onderneming te starten. Een droom die ik vanaf jongs af aan al heb en eindelijk werkelijkheid werd.

Standaard past niet bij mij.

Ik heb onwijs veel tijd en geld geinvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mijn bedrijf. Ik moet toch eerlijk zeggen dat ik het ‘blijven leren’ één van de mooiste dingen in het leven vindt. In elke dieptepunt, zit altijd weer een les voor de toekomst verstopt.

Al snel merkte ik wat ik NIET wilde. Standaard past mij niet en ik krijg eindeloos veel jeuk van alle standaard E-Books/gratis tips etc. die je gouden bergen beloven. Uiteraard snap ik het principe, maar in mijn beleving kan het ook anders;). 

Ik besloot om mijn eigen weg te volgen, mijn ‘gut feeling’ nog meer in te zetten en binnen een korte tijd wist ik mijn bedrijf keer op keer te laten groeien.

Van het één rol je in het ander zeggen ze vaak, maar bij mij is dat dus echt zo. Heerlijk vind ik het!

Ik leer mijn klanten maar al te graag (nog) meer te vertrouwen op zichzelf, op hun ‘gut feeling’ en op het universum. Spritiualiteit is iets wat ik praktisch en toepasbaar maak en intergreer in mijn leven én business. Ik geef dit mijn klanten maar al te graag mee. Ik zie het als een echte verrijking!

Wil je meer van mij of mijn aanpak weten? Of wil je kijken of wij een match zijn? Vraag dan een gratis sessie aan. De deur staat voor je open!